Our story so far.

Flo, van Florence natuurlijk. Deze combinatie is mij op het lijf geschreven. Vooreerst heb ik een grondige kennis van de huidige mode en trends gecombineerd met een jeugdige en ambitieuze flair. Daarnaast streef ik ervoor om mijn klanten te doen stralen in een outfit om ze niet zomaar te laten opgaan in de grijze massa. Uniekheid, passie en uitstraling is wat we zoeken bij het samenstellen van uw ensemble.

Italiaanse mode? Is dit niet prijzig? Dat mode en kwaliteit noodzakelijk duur zijn, kan worden gezien als een misconceptie ontstaan door de klassieke Haute Couture. Doordat wij kleinschalig zijn en zelf alles gaan uitzoeken, kunnen wij u een perfecte prijs-kwaliteitverhouding aanbieden. Zo staat u steeds ‘in het nieuw’ voor een betaalbare prijs.

Ladies night.

Een avondje ongeremd shoppen met vriendinnen, familie en of collega’s? Wilt u komen genieten van onze lounge bar, betaalbare collectie en de laatste nieuwe trends? Dan kunt u een ladies night volledig gratis boeken. U hebt de winkel voor je ladies alleen ter beschikking.

Hoe gaat dit in zijn werk? U kan een ladies night boeken van dinsdag tot zaterdag telkens na 18u. U krijgt twee drankjes en à volonté hapjes en dit allemaal van het huis! Indien u meer drankjes wilt, kan dit afgerekend worden in onze lounge bar.

Praktische info: minimum 10 personen per groep en als gastvrouw krijgt u 5% op de verkoop en een geschenkje van ons. Interesse? Boeken kan altijd via Instagram en Facebook of geef ons een belletje! U kan ook altijd vrijblijvend langskomen naar onze winkel!

Kortom, beleef een top avond!

Contacteer ons.

Hoe kom je bij ons terecht? Dit kan op tal van manieren, enerzijds via onze webshop,  maar u bent ook welkom in onze modieuze winkel met trendy lounge bar te Gullegem 8560, Koningin Fabiolastraat 109!

Daarnaast organiseren we tal van evenementen, ladiesnights, modeshows , … Volg ons dus zeker op Instagram en Facebook om op de hoogte te blijven van zowel onze evenementen als onze collectie.

Telefoon: +32 475 38 76 92
vestitiflo@hotmail.com

Updating…
  • Geen producten in de winkelwagen.